Reflectocil vopsea sprancene negru intens15ml

20,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Inainte de aplicarea vopselei de gene si sprancene, folositi demachiantul care indeparteaza grasimea. Genele si sprancenele trebuie sa fie uscate si fara grasime pentru a obtine colorarea ideala. Aplicati pe pleoapa inferioara o cantitate mica de crema protectoare Refectocil, apoi aplicati pe fiecare pleoapa inferioara o hartie de protectie Refectocil.

Amestecul (Mix 1:1) chiar inante de aplicare, amestecati intr-un recipient nonmetalic o cantitate mica de vopsea (2 cm din tub) cu 10 picaturi de oxidant lichid Refectocil sau 15 – 20 picaturi de oxidant crema Refectocil. Amestecati cu un obiect nonmetalic pana cand obtineti o pasta omogena. Vopsirea: pe tot parcursul procesului de aplicare clienta trebuie sa tina ochii inchisi. Aplicati vopseaua mai intai pe gene cu ajutorul unui aplicator nonmetalic pana ce ati acoperit toata suprafata. Apoi aplicati aceeasi nuanta sau o nuanta mai deschisa de vopsea pe sprancene in sensul cresterii firului de par.

Timp de actionare: 5 – 10 minute în functie de intensitatea dorita.

Curatarea spranenelor: Dupa incheierea timpului de actionare, indepartati excesul de vopsea cu un disc de bumbac uscat. În cazul în care vopseaua a intrat in contact cu pielea, indepartati rapid şi cu grija petele de vopsea cu ajutorul solutiei speciale Refectocil. Evitati contactul cu genele si cu zona ochilor.

Curatarea genelor: dupa scugerea timpului de actionare indepartati imediat rezidurile de vopsea cu un disc de bumbac umed.

ref001

Fisa tehnica

Cantitate
15ml
Tip produs
Permanenta
Produse Asemanatoare ( 4 other products in the same category )
 

Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password